Hyr hus eller lägenhet i Spanien

Spanien tillhör ett av svenskarnas favoriter när det gäller utlandssemester. Klimatet, närheten och de långa vita sandstränderna är några av de saker som lockar. Förra året gjordes det 1,63 miljoner semesterresor till Spanien av oss svenskar.

Hitta din semesterbostad i Spanien

Populära hus och lägenheter i Spanien

Boka direkt från privata uthyrare


Calella de Palafrugell, Costa Brava.

Åk till norra spanienkusten och Costa Brava. Cale...

Bästa läget i Torrevieja

Fantastik lägenhet med egen stor takterass på 30...

Lägenhet i södra Frankrike, Banyuls sur Mer

Fantastisk havsutsikt från terrassen och 200 m ti...

Strandlägenhet

strand lägenheten ligger i området Cabo Cervera ...

Penthouse med golf och bergs utsikt

Denna hörnlägenhet ligger högst upp i Los Naran...

Hus i Alicanteområdet, 25 min från flygplatsen.

Ett nybyggt fantastiskt modernt (funkis) hus med p...

RUM VID HAVET PA IBIZA

RUM FOR 2 PERSONER (INDIVIDUELLA ELLER ETT PAR) ME...

Toppboende 4á, Costa del Sol

Toppboende 4á, Solkusten, Costa del sol Toppfin ...

TownHouse San Pedro i Toppskick- vid Hav

Nyrenoverat Townhouse 5á (4 sovrum) på 140 kvm, ...

Central,strandnära lgh Torrevieja

Stor och trivsam lägenhet mitt i centrala Torrevi...

Lägenhet uthyres i vackra södra Spanien.

Costa del Sol ligger på Spaniens södra kust vid ...

Lägenhet med ett sovrum i Eixample, Barcelona

Nymålad lägenhet i Barcelona hyrs nu ut utrustad...

Se fler boende i Spanien!

Intressanta orter i Spanien

Torrevieja

Torrevieja - 320 soldagar om året!

Torrevieja är en stad och kommun i sydöstra Spanien.Staden Torrevieja är en av svenskarnas favoriter. Cirka 3000 svenskar äger ett boende i Torrevieja och många av dessa bor i staden året runt. När man ska till Torrevieja så flyger man till Alicante, som ligger 50 kilometer norr om staden. Lättast är det att ta sig hit med Ryan Air eller Norwegian. Klimatet i Torrevieja är mycket bra. Staden har över 300 soldagar om året och de få tillfällen det regnar är skurarna kortvariga. Kallast är det i januari och februari, då pendlar temperaturen mellan 12 och 16 grader. Varmast är det i juli och agusti, det är inte ovanligt med en temperatur över 30 grader.

Fina stränder i Torrevieja

Det finns många stränder och badvikar längs med Torreviejas kustremsa. Playa de La Mata, Playa de los Náufragos, Playa del Cura och Playa de los Locos. Dessa stränder har alla fått utmärkelser för underhållet. Stränderna har badvakter, blå flagg och duschar. De är även rullstolsanpassade så att alla ska kunna komma ner till havet. Vid de många badvikarna är det mindre folk, men då bör man även tänka på att det saknas badvakt.

Mallorca

Mallorca, en favorit i Spanien

Man beräknar att cirka 15 miljoner turister besöker Mallorca varje år och ön har verkligen någonting för alla. Oavsett om man vill sola hela dagen och ligga på stranden eller om man är en upptäcksresande på jakt efter spännande naturupplevelser så har ön något att erbjuda. Detta trots att ön knappt är större än Gotland.

Formentor

Formentor ligger på Mallorcas nordligaste spets och man tar sig dit via smala serpentinvägar med djupa klippstupp vid sidorna av vägen. Längst ut på Cap de Formentor ligger en fyr. Från fyren har man en fantastisk utsikt över havet och har man tur kan man se ända till grannön Menorca. Det finns ett café uppe vid fyren för den som är fikasugen.

Palma

Palma är en riktig spansk storstad, vilket innebär att gammalt och nytt blandas med varandra. Man kan vandra runder i stadens gamla stadsdelar och beundra gamla byggnader, men man kan även shoppa loss i stadens eleganta butiker eller varför inte ta en promenad längs med strandpromenaden och beundra de vackra båtarna som ligger i hamnen? Några sevärdheter i Pamla är La Seu, katedralen i Palma, Par de la Mar, parken intill katedralen och Castell de Bellver, ett praktfullt slott precis utanför Palma.